Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ bakken voor het goede doel?

31 okt. 2019

Vita+ steunt dit jaar opnieuw “De Warmste Week”! De actie “Vita+ for Life” loopt van 4 november tot 13 december. Per verkochte Vita+ Volkoren of Havermout brood tijdens die periode, zullen we 5 cent aan “De Warmste Week” schenken.

Wat is De Warmste Week?

“De Warmste Week” is een jaarlijkse liefdadigheidsactie van de Vlaamse radiozender Studio Brussel, en wordt mee ondersteund door de andere zenders van de VRT, in Vlaanderen.

In 2018 werd er in totaal €17.286.122 verzameld waarvan €8.376 met Vita+, en dit dankzij u!

Dit jaar is het al de 14de editie en deze vindt plaats in Kortrijk van 18 tot 24 december. De operatie steunt meer dan 2.000 goed doelen en met Vita+ hebben we dit jaar gekozen voor Think-Pink

Wat is Think Pink?

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. Ze werd in 2007 opgericht. Het heeft 4 centrale doelstellingen: informeren, sensibiliseren, financieren van wetenschappelijk onderzoek en financieren van zorg- en nazorgprojecten.

Wilt u ons helpen het record van 2018 te verbreken? Bestel dan nu en ontvang uw “Vita+ for Life” broodzakken. Deze worden nog t.e.m. 6 december geleverd. Belangrijk te weten is dat alleen de broden die in de “Vita+ for Life” broodzakken (tussen 4 november en 13 december) verkocht worden, in aanmerking komen bij de berekening van het ingezamelde bedrag.

Uw vertegenwoordiger kan u ook het nodige communicatiemateriaal bezorgen: een poster, een afbeelding voor televisieschermen en een banner voor uw Facebook pagina. We zullen ook over de actie communiceren naar onze consumenten op onze Facebook pagina (hier), op onze website (hier) en via een nieuwsbrief. Volg ons en deel deze boodschap!

Voor meer informatie over de actie, neem contact op met uw Puratos vertegenwoordiger.

Klik hier voor meer information over “De Warmste Week” en hier voor “Think-Pink”.