Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ en de warme bakkers in Vlaanderen hebben €10.764,30 ingezameld voor “De Warmste Week”!

31 dec. 2019

Vita+ steunde dit jaar samen met de warme Vita+ bakkers in Vlaanderen opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 4 november en 13 december 2019 schonken we namelijk per verkochte Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout 5 cent aan “De Warmste Week”.

De opbrengst van de actie is ondertussen bekend: €10.764,30! Dit bedrag overtreft opnieuw alle verwachtingen. We stellen de inzet en het enthousiasme van alle Vita+ bakkers enorm op prijs. Een welgemeende dankjewel aan al deze bakkers! Op deze manier willen we ons steentje bijdragen om van deze editie van “De Warmste Week” opnieuw een succesvolle editie te maken.

“De Warmste Week” is jaar na jaar een groeiend succes en vertegenwoordigt meer dan 2.000 goede doelen. Vita+ koos dit jaar voor “Think-Pink”, de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie.

Hartelijk bedankt & prettige eindejaarfeesten!