Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ cycling & walking event 2022

Fiets mee met Johan Museeuw en Dirk De Wolf op maandag 22 augustus 2022

13 jun. 2022

Broodmixen
Nieuws

Het Vita+ event is terug van weg geweest. Johan Museeuw en Dirk De Wolf nemen jullie voor deze 6de editie mee langsheen het parcours van Luik- Bastenaken-Luik. Voor de wandelaars onder jullie bieden wij dit jaar, naast fietsen, ook de mogelijkheid om te wandelen.

Dit jaar kan u kiezen uit:

  • 2 begeleide fietstochten van 75 km of 45 km
  • Een wandeltocht (± 10 km) incl. een bezoek aan de grotten van Remouchamps

Waar?

R-Hotel
Sq. Philippe Gilbert 1
4920 Aywaille

Het programma

Een klein ontbijt wordt aangeboden vanaf 8u30. Omstreeks 9u30 gaan de fiets- en wandeltochten van start. Rond 13u worden de barbecuevuren aangestoken en we voorzien om het event rond 15u af te sluiten. 

Graag doen wij een warme oproep aan al diegenen die deelnamen aan een vorige editie om in je Vita+ outfit te komen!

Hoe deelnemen?

Inschrijven kan via uw Puratos vertegenwoordiger of via info@puratos.be vóór 31 juli 2022, met vermelding van het aantal personen en de gekozen fiets- of wandeltocht. Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons! U ontvangt van ons een factuur van 65€ per persoon. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Overnachting ter plaatse

Indien u ter plaatse wenst te overnachten, bevelen wij u het Silva Hotel Spa aan. U staat zelf in voor de reservatie alsook de kosten. Reserveren kan via florine.bamba@silvahotel.be met vermelding van de promocode “Be On”. Zo kan u genieten van het Vita+ voordeeltarief.