Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Verras uw klanten met tal van prijzen om veilig op de weg te gaan!

25 mei 2021

Artisanaal
Nieuws
Broodmixen

Vanaf 1 juni t.e.m. 31 augustus 2021 vinden uw klanten een unieke code op hun Vita+ broodzak. Ze kunnen deze unieke code gebruiken om kans te maken op één van onze vele prijzen om veilig op de weg te gaan. Deze actie zal hen zeker blij maken!

Hoe werkt deze actie voor consumenten?

Vanaf 1 juni t.e.m. 31 augustus 2021 staan er unieke codes op de Vita+ broodzakken. Bij aankoop van een Vita+ Gekiemde Granen, Vita+ Havermout of Vita+ Volkoren zullen uw klanten via deze broodzak een unieke code ontvangen die ze kunnen invoeren op de Vita+ website om kans te maken op tal van prijzen rond fietsveiligheid. 

Deze actie loopt exclusief bij de Vita+ bakkers t.e.m. 31/08/2021 of tot uitputting van de voorraad broodzakken met de unieke codes.

Welke prijzen zijn er te winnen?

Met deze actie maken uw klanten kans op veel verschillende prijzen: 

 • 3 fietsvouchers om een fiets voor volwassenen op de website https://www.canyon.com/nl-be/ aan te kopen, ter waarde van €1.500
 • 3 fietsvouchers om een fiets voor kinderen op de website https://www.canyon.com/nl-be/ aan te kopen, ter waarde van €650
 • 9 smartwatches voor volwassenen
 • 6 smartwatches voor kinderen
 • 90 Bioracer fietskledingpakketten inclusief T-shirt, jas en korte jumpsuit, ter waarde van €163
 • 90 fietshelmen voor volwassenen
 • 90 fietshelmen voor kinderen
 • 120 veiligheidsvestjes voor volwassenen
 • 120 veiligheidsvestjes voor kinderen
 • 120 drinkflessen
 • 180 sets van 2 fietslichtjes 

Als één van uw klanten een winnende code heeft en de wedstrijdvraag correct beantwoordt, wint hij/zij één van onze prijzen. Wij zorgen ervoor dat deze prijs aan uw klant wordt overgemaakt.

Hoe kan ik als bakker de Vita+ broodzakken voor deze actie ontvangen?

De traditionele Vita+ broodzakken worden automatisch vervangen door de Vita+ broodzakken voor deze actie voor alle leveringen die plaatsvinden tussen 20 mei en 13 augustus 2021 (of tot uitputting van de voorraad broodzakken van de actie).

We informeren consumenten over deze Vita+ actie!

Zoals voor alle Vita+ acties zullen we over deze actie ook naar de consumenten communiceren. 

Vanaf 1 juni zal de Vita+ website aangepast zijn voor deze actie en kunnen consumenten hun code op de website invoeren. We hebben bovendien een poster omtrent deze actie ontwikkeld die u in uw bakkerij vanaf 1 juni kan ophangen. Neem gerust contact op met uw Puratos vertegenwoordiger om deze poster te ontvangen. 

Vanaf 18 juni zullen we tevens over deze actie communiceren via de Vita+ Facebook pagina en Instagram account, alsook een nieuwsbrief versturen naar onze database van Vita+ consumenten.

Maak als bakker ook kans op een mooi geschenk

Als onderdeel van deze actie geven we ook Vita+ bakkers de kans om een leuk geschenk te winnen. Neem contact op met uw Puratos vertegenwoordiger voor meer informatie hierover. 

Veel geluk met de actie! 

Het wedstrijdreglement vindt u hier terug.

UPDATE: De actie is nu afgelopen

Bedankt allemaal om de actie in jullie bakkerijen gespeeld te hebben! De actie is nu afgelopen. De lijst met alle winnende Vita+ consumenten vinden jullie op de Vita+ website.