Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Speel en win met O-tentic

3 feb. 2022

Nieuw bakmateriaal voor u en uw personeel? Doe dan mee met onze actie “Speel en win met O-tentic”! Met deze actie zetten we ons O-tentic assortiment in de kijker. Laat uw klanten genieten van deze uitzonderlijke smaak en waag uw kans met “Speel en win met O-tentic”.

De oorsprong van O-tentic

Altamura brood, beroemd in de Italiaanse regio Apulië, staat bekend om zijn desem van harde tarwe. Door gebruik te maken van de allernieuwste fermentatietechnologie is Puratos erin geslaagd om deze authentieke smaak te recreëren. O-tentic, maak al uw broden met slechts 4 ingrediënten: bloem, water, zout en O-tentic. Net zoals in het verleden.

Maak kans op fantastische prijzen

Wij bij Puratos zorgen via onze samenwerking met Scaritech ervoor dat bakkers over voortreffelijk bakmateriaal kunnen beschikken. Daarom geven we baksets van Scaritech ter waarde van €50, €100 en €200 weg. Ontdek hier de inhoud van deze sets.  

Er zijn daarnaast ook 3 verblijven te winnen en dit voor 2 personen op onze site in St. Vith om onze unieke “Desembibliotheek” te bezoeken en tal van interessante informatie over desem en onze O-tentic producten te ontdekken. De datum van het verblijf wordt later bepaald. Voor deze verblijven wordt telkens 1 winnaar halverwege elke maand tijdens de actieperiode getrokken (zijnde op 15/03/2022, 15/04/2022 en 15/05/2022) onder alle deelnemers (ook de winnaars van de andere prijzen worden meegenomen in deze 3 trekkingen).

Hoe kan u meedoen om deze prijzen te winnen?

Tussen 01/02/2022 en 15/04/2022 ontvangt u een kraslotje met een unieke code wanneer u een O-tentic product (10 kg) bestelt. Deze kraslotjes zullen elke 2 weken per post opgestuurd worden, begeleid van een brief met extra info. Voer de code in op de actiewebsite, beantwoord de wedstrijdvragen en laat uw contactgegevens achter. U kan tot vijf codes per keer invoeren. Hebt u de code(s) goed ingevoerd en de wedstrijdvragen correct beantwoord? Dan ziet u meteen of u een prijs hebt gewonnen. De actiewebsite staat open t.e.m. 15/05/2022. 

Wacht niet langer! Bestel O-tentic producten, maak heerlijke stokbroden en maak bovendien kans om fantastische prijzen te winnen.