Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Laat uw klanten hun beste momenten vereeuwigen!

1 mrt. 2022

Artisanaal
Nieuws
Bakkerij
Broodmixen

Wilt u uw klanten helpen de 15de verjaardag van Vita+ met ons te vieren? Doe dan mee met onze actie! Vanaf 1 maart kan u kaarten met een unieke code weggeven aan uw Vita+ klanten. Hiermee kunnen uw klanten gratis foto's afdrukken en hun mooiste momenten vereeuwigen en delen met anderen.

Laat uw klanten hun beste/mooiste momenten vereeuwigen!

Om de 15de verjaardag van Vita+ te vieren geeft Vita+ u de mogelijkheid om kaarten met een unieke code weg te geven aan uw klanten, zodat ze 10 foto's in retroformaat (7 x 7 cm) of 5 foto's in klassiek formaat (15 x 10 cm) gratis kunnen afdrukken en verzenden naar zichzelf, vrienden of familie. 

Vanaf 1 maart kan u deze kaarten met een unieke code weggeven. Met de unieke code kunnen uw klanten op de actiewebsite hun mooiste foto's opladen, laten afdrukken en versturen naar waar ze maar willen. Ideaal dus om de mooiste momenten te vereeuwigen en te delen met anderen!

Meedoen met de actie?

Neem dan contact op met uw Puratos vertegenwoordiger en koop Tegral Vita+! Voor elke gekochte zak Tegral Vita+ (min. aankoop vanaf 3 zakken) ontvangt u 20 Vita+ kaarten met een unieke code. Deze kaarten kan u vervolgens uitdelen aan uw Vita+ klanten en kunnen ze gebruiken om gratis foto's af te drukken. 

Wij hebben ook een raamsticker ontwikkeld om deze actie in uw bakkerij aan te kondigen. Vraag er zeker naar bij uw Puratos vertegenwoordiger. 

Alvast bedankt om samen met ons de 15de verjaardag van Vita+ te vieren!