Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Digitaal én artisanaal? Uw klant zegt: ja!

6 jan. 2021

Artisanaal
Nieuws

De webinars hebben inmiddels plaatsgevonden. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar info@puratos.be

-- 

Het winnende duo voor de consument is artisanaal én digitaal. Wenst u als artisanale bakker de aandacht van de consumenten blijven trekken? Speel dan in op wat zij wensen en bouw uw digitale aanwezigheid uit. We helpen u graag een handje met deze 3 gratis webinars.

Webinar - Wat wil de consument nu?

De gevolgen van de coronacrisis laten niemand onberoerd. Maar hoe is het consumentengedrag veranderd voor de aankoop van brood, gebak en chocolade? Dat hebben we onderzocht in het kader van “Taste Tomorrow”. Kom alles te weten over de resultaten voor België. We kunnen u nu al verklappen dat ‘artisanaal’ als grote overwinnaar uit de bus komt. Niet te missen dus! 

Datums: 

  • Maandag 22/02 – 13u tot 14u - Afgelopen 
  • Dinsdag 23/02 – 14u30 tot 15u30 - Afgelopen

Webinar - Facebook & Google My Business voor beginners

Uw klanten zijn constant online en zoeken daar info. Het is een must om als artisanale bakker ook hier met uw klanten te connecteren en hen zo aan u te binden als bakker. Hoe en waarom start u met Facebook en Google My Business? U krijgt concrete info en slimme tips & tricks. 

Datums: 

  • Maandag 08/02 – 13u tot 14u - Afgelopen 
  • Dinsdag 09/02 – 14u30 tot 15u30 - Afgelopen

Webinar - Facebook voor gevorderden

Hebt u ons webinar “Facebook & Google My Business voor beginners” gevolgd? Wilt u nog een trapje hoger op Facebook? Welke content deelt u dan? Wanneer en hoe wordt u interactiever? We tonen hoe u via Facebook Ads de bekendheid van uw artisanale bakkerij vergroot. Hebt u een webshop? Dan krijgt u ook tips & tricks om hem via Facebook te promoten. 

Datums: 

  • Maandag 08/03 – 13u tot 14u - Afgelopen  
  • Dinsdag 09/03 – 14u30 tot 15u30 - Afgelopen

Geïnteresseerd? Schrijf u dan vandaag nog in!

  1. Contacteer uw Puratos vertegenwoordiger of stuur een mail naar info@puratos.be. Vermeld duidelijk de gekozen dag(en) en het aantal deelnemers. 
  2. Enkele dagen vooraf ontvangt u een mail met een link naar het webinar. 
  3. Gebruik op de dag van het webinar deze link op het vermelde tijdstip om toegang te krijgen tot het webinar. 

Het is aanbevolen om deze webinars via computer, laptop of tablet te volgen.
Alle deelnemers aan deze webinars blijven anoniem. 

Tot weldra online?!?