Viennoiserie

Puratos ingrediënten om Viennoiserie te maken

Cremyvit

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.

Cremygel

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

Mimetic 20 & 32

Nieuwe generatie vetstof die een superieure kwaliteit geeft aan al uw viennoiserie en bladerdegen.

CPT Stabil

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.

Sunset Glaze EC

Maak uw producten visueel aantrekkelijker door het aanbrengen van een gouden glans, zonder gebruik te maken van eieren. Puratos Sunset Glaze Easy Clean is het ideale alternatief voor traditioneel eistrijksel

Harmony Sublimo Neutre (neutraal)

Gebruiksklare koude afdekgelei met neutrale smaak. Beschermt de kleur en de vastheid van vers fruit op uw taarten. Kan ook gebruikt worden voor de afwerking van cakes en viennoiserie.

Carat Supercrem Nutolade

Kant-en klare vulling met 13% hazelnoot en 7,4% cacao. Rijke smaak en volle textuur. Ideaal voor de verwerking in gebak, briochen en koeken.

Topfil Wild Blueberry 60%

Bakstabiele fruitvulling met 60% wilde blauwe bessen

Ontdek onze Viennoiserie recepten

Choco Crème Twist

Choco Crème Twist

Danish in S-vorm

Danish in S-vorm

Croissant & chocoladekoek

Croissant & chocoladekoek naar aanleiding van het WK 2018