Viennoiserie

Puratos ingrediënten om Viennoiserie te maken

Mimetic 20 & 32

Nieuwe generatie vetstof die een superieure kwaliteit geeft aan al uw viennoiserie en bladerdegen.

CPT Stabil

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.

Cremyvit

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.

Cremygel

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

Sunset Glaze EC

Maak uw producten visueel aantrekkelijker door het aanbrengen van een gouden glans, zonder gebruik te maken van eieren. Puratos Sunset Glaze Easy Clean is het ideale alternatief voor traditioneel eistrijksel

Harmony Ice Glaze

Witte afdekgelei voor de afwerking van koeken en viennoiserie. Gebruiksvriendelijk: vervangt de combinaite van fondant en afdekgelei.

Aristo Primeur Feuilletage (bladerdeeg)

100% plantaardige margarine met verfijnde smaak en stabiele botersmaak voor het inrollen van bladerdeeg.

Sapore Carmen

Hoogwaardige actieve vloeibare desem op basis van tarwe voor luxe bakkerijproducten.