Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Wild blueberry pecannoot cakie bar

Ingrediënten

Werkwijze

1. Zanddeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een deeg. Rol uit op 4 mm en plaats op een bakplaat van 60x40 cm voorzien van bakpapier.

2. Fruitlaag

Verdeel een laagje Topfil Wild Blueberry 70% CL over de bodem (1).


3. Cakebeslag
Meng alle ingrediënten gedurende 4-5 min. op gemiddelde snelheid met de vlinder. Verdeel 2750 g van het beslag op de plaat met het zanddeeg (1+2).

4. Pecannoot
Verdeel de pecannoten gelijkmatig over het cakebeslag (3).

5. Kruimeldeeg
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een kruimelige massa. Verdeel royaal over het oppervlak. Bak af in een vloeroven van 180°C, gedurende 45-50 min. met gesloten dampsleutel.

Compositie

  1. Zanddeeg
  2. Fruitlaag
  3. Cakebeslag
  4. Pecannoot
  5. Kruimeldeeg