Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sorrento cake

Ingrediënten

Werkwijze

Verwarm de olijfolie, de voeg de verse rozemarijn toe en laat dit gedurende minimaal 20 min. trekken. Zeef de rozemarijn uit de olie. Meng alle ingrediënten, met uitzondering van de Smoobees Lemon, samen gedurende 3-4 min. op gemiddelde snelheid met een vlinder. Voeg op het einde de Smoobees Lemon toe en meng tot een gelijkmatige verdeling.

Opbouw

Snij bakpapier op maat 30x30 cm. Fonceer hiermee een ring van 16 cm Ø. Spuit 425 g cakebeslag in de ring. Juist voor het bakken, bestrooien met een laag bloemsuiker. Afbakken in een vloeroven op 190°C gedurende 30-35 min. Na het bakken, laat licht afkoelen. Verwijder de ring en laat verder afkoelen.