Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Pecan Nox

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Voor 6 taarten van 12 cm diameter

  1. Amandel pecan dacquoise
  2. Karamelbasis
  3. Karamel meringue botercrème
  4. Witte chocolademousse
  5. Witte karamelglazuur

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Spuit eerst wat karamel meringue botercrème (2+3) in een halve bolvorm van 10 cm diameter en leg er een amandel pecan dacquoise (1) op. Herhaal dit met 3 lagen karamel meringue botercrème en 3 lagen amandel pecan dacquoise. Plaats in de diepvries en ontvorm achteraf.
  • Spuit 100 g witte chocolademousse (4) in een halve bolvorm van 12 cm diameter en duw er het bevroren interieur (1+2+3) in. Opnieuw invriezen.
  • Verwarm de witte karamelglaçage(5) opnieuw tot 35°C en meng met een staafmixer. Voeg wat water toe indien nodig om deze een beetje vloeibaarder te maken.
  • Glaceer de taart en versier de Pecan Caramel Dome met een chocoladedecoratie.
  • Vul de bovenste chocoladedecoratie met wat overgebleven karamelbasis (2).