Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Horizon

Recept gecreëerd door Stéphane Leroux

INGREDIËNTEN

SAMENSTELLING

Voor 24 taartjes  

  1. Hazelnootbladerdeeg
  2. Gezouten Boterkaramel
  3. Zijdezachte So’Choc vanillecrème
  4. Jocondebiscuit
  5. Ganache Belcolade Expression So’Choc
  6. Zwarte spuitchocolade

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Maak een bodem van 3 mm dik met het hazelnootbladerdeeg (1).
  • Snijd cirkels uit met een diameter van 6 cm en een dikte van 2 cm.
  • Bak de bakvormen blind op een geperforeerde siliconen mat op 175°C.
  • Zodra het volledig is afgekoeld, schep je een dun laagje opgeklopte gezouten boterkaramel (2) op de bodem en plaats je onmiddellijk daarboven een laagje jocondebiscuit (3).
  • Gebruik een spuitzak met een spuitmondje om de zijdezachte Expression So'Choc vanillecrème (4) tot aan de rand van de taartvorm te spuiten.
  • Onmiddellijk daarna steek je een klein blokje bevroren Ganache Expression So'Choc (5) in de crème.
  • Eindig door een laagje aan te brengen met de zwarte spuitchocolade (6).