Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

The Melo Manon

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

 Vorm Chocolate World CW2251

  1. Krokante bodem
  2. Manonvulling
  3. Guimauve met moka
  4. Spuitchocolade

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Mouleer de met spuitchocolade gekleurde (4) vormen met getempereerde Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace gemengd met gemalen koffiepoeder.
  • Laat kristalliseren gedurende 1 uur aan 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.
  • Spuit de guimauve met moka (3) in de gemouleerde vorm.
  • Duw de halve bol manonvulling (2) in de guimauve met moka.
  • Spuit guimauve met moka (3) op de manonvulling (2).
  • Duw aan met een schijf krokante bodem (1).
  • Sluit de vorm af met getempereerde Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace gemengd met gemalen koffiepoeder.
  • Laat kristalliseren aan 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.
  • Ontvorm indien mogelijk.
  • Bewaar op 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.