Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Frangipane BBQ crumble

Ingrediënten

Werkwijze

1. Frangipanebeslag

Meng de Tegral Amanda en de Mimetic Incorporation (op kamertemperatuur) met de vlinder tot een crumble. Voeg de eieren en de melk (op kamertemperatuur) stapsgewijs toe tot je een homogene massa krijgt. Voeg vervolgens de Pralirex Pistache 100% toe en meng 3 min. op matige snelheid.

2. Abrikozenvulling

Klaar voor gebruik.

3. Crumble

Meng alle ingrediënten samen met de vlinder op matige snelheid tot een homogeen deeg. Duw het deeg door een grove zeef om een crumble-effect te verkrijgen en bewaar in de koeling.

Opbouw

Spuit het frangipanebeslag (1) in het ramekin ovenschaaltje. Spuit de abrikozenvulling (2) op het frangipanebeslag en bestrooi met de crumble (3). Bak af op 180°C gedurende ± 15 min.

Tip: dit crumblegebakje kan opgewarmd worden op de barbecue en geserveerd worden met een bolletje vanilleroomijs.