F.C. De Kampioenen Cake

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Chocolade cakebeslag
Tegral F.C. De Kampioenen Chocolade Cake 2000
Eieren 700
Olie 600
Water 450
2. Icing snow
Bloemsuiker Q.S.

Werkwijze

1. Chocolade cakebeslag

Meng alle ingrediënten samen met de vlinder op gemiddelde snelheid gedurende 4 min.
Tip: doe eerst de vloeistoffen in de kom alvorens de droge stoffen toe te voegen.


2. Icing snow
Breng aan met een zeefje.

Opbouw

Vul de cakevormen met 525 g chocolade cakebeslag (1). Afbakken op 190°C gedurende ± 30 min. met gesloten dampsleutel en daarna nog 10 min. met open dampsleutel. Totale baktijd ± 45 min. Na afbakken laten afkoelen en plaats vervolgens het sjabloon. Bestrooi met de icing snow (2) en breng rond de cake de ‘F.C. De Kampioenen’ band aan.