Amuses

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Hartig beslag
Tegral Satin Savoury 1000
Eieren 200
Olie 400
Water 900
2.1 Pinda-feta vulling
Hartig beslag (1) 400
Pindapasta 100
Gemalen kaas 120
Fetablokjes Q.S.
2.2 Pikante garnaal vulling
Hartig beslag (1) 400
Thaise rode peper 1/2
Gemalen kaas 80
Grote roze garnalen Q.S.
2.3 Spek-knoflook vulling
Hartig beslag (1) 400
Fijn gesneden look 10
Gemalen kaas 60
Gerookt ontbijtspek Q.S.

Werkwijze

1. Hartig beslag
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 1 min. op hoge snelheid en 3 min. op gemiddelde snelheid.

2.1 Pinda-feta vulling

Meng het hartig beslag samen met de pindapasta en de gemalen kaas kort onder elkaar. Vul de vormen en duw hier 1 blokje fetakaas in per vormpje. Afbakken op 180˚C gedurende ± 20 min.
Tip: indien u zelf de pindapasta wenst te maken, kan u gezouten pinda’s roosteren en deze vervolgens warm vermalen in de cutter tot een pasta.


2.2 Pikante garnaal vulling
Meng alle ingrediënten, behalve de garnalen, kort onder elkaar. Vul de vormen en leg bovenop een garnaal. Bak deze af op 180˚C gedurende ± 20 min.

2.3 Spek-knoflook vulling
Meng alle ingrediënten kort onder elkaar. Plaats 2 dunne sneetjes gerookt ontbijtspek kruiselings over elkaar in de vorm en spuit hierop het beslag. Plooi het spek dicht over de vulling en bak deze af op 180˚C gedurende ± 22 min.