Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Verantwoorde voeding

Nutritionele waarden

Consumenten besteden steeds meer aandacht aan de kwaliteit van voeding, waarbij de nutritionele waarde een bepalend keuzecriterium is. Wanneer ze brood, gebak of chocolade kopen, willen consumenten weten hoe gezond, lekker en vers deze zijn. Als wereldleider in innovatieve producten en diensten in de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector voelen we ons verantwoordelijk om producten en oplossingen aan te bieden met de beste nutritionele waarde, zonder toegevingen op vlak van smaak.

Onze

Nutritionele engagementen

Nutritionele verbetering van producten

01

Nutritionele verbetering van producten

Telkens wanneer we een product ontwikkelen, zorgen we dat het op vlak van nutritionele waarde geoptimaliseerd is, zonder in te binden op smaak.

Onderzoek

02

Onderzoek

We leiden en steunen onderzoek, in samenwerking met de academische en wetenschappelijke wereld. Zo dragen we bij tot het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de consumenten.

Kennis delen

03

Kennis delen

We delen onze kennis en expertise met onze klanten en bieden hun consumentenkennis en nutritionele informatie.

Onze

Verantwoorde voeding

We willen een proactieve rol spelen door nutritioneel verantwoorde voeding op de markt te brengen. We integreren verantwoordige voeding in alles wat we doen.

Ontdek

Onze

Tools & diensten voor verantwoorde voeding

Nieuwe producten ontwikkelen of bestaande producten herformuleren om te voldoen aan de steeds hogere eisen van de consumenten.

Ontdek