Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Innovatie

De verwachtingen van consumenten evolueren voortdurend, en zo ook de behoeftes van onze klanten. Via een proces van continue innovatie zijn we in staat om te anticiperen en te reageren op deze veranderingen.

De uitdaging aangaan

Ondersteund door onze hoge graad van efficiëntie en ervaring gaan we elke uitdaging aan. Wat de vraag of behoefte van onze klant ook mag zijn: cleaner label oplossingen, de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten of de verbetering van smaak, textuur, houdbaarheid of nutritionele waarde van bestaande producten. Onze toegewijde teams van vertegenwoordigers en onderzoekers staan altijd tot uw dienst.

Als betrouwbare partner in innovatie krijgt u toegang tot een netwerk van meer dan 800 onderzoekers, voedingsdeskundigen en technisch adviseurs, in meer dan 40 onderzoekscentra wereldwijd die voor meer dan 30 gepatenteerde productfamilies werken. Om de innovatiemotor draaiende te houden, herinvesteren we 2,5% van onze omzet in onderzoek en ontwikkeling.

Onze manier van handelen

Onze manier van handelen ligt aan de kern van alles wat we doen, en omvat alle waarden die ons maken tot een innovatieve partner in innovatie.

Lees meer

Ontdek meer over Puratos