100 jaar Puratos

Misschien heeft u wel een stukje Puratos bakgeschiedenis in huis

In 2019 bestaat Puratos 100 jaar.

Bij Puratos dragen we het contact met klanten hoog in het vaandel. Zo willen we steeds weten wat er leeft bij u, maar u ook steeds informeren over de laatste trends en innovaties. Gedurende bijna 100 jaar communiceren we bij Puratos via alle beschikbare kanalen en met innoverende materialen, gaande van handgeschreven receptenboekjes in de jaren ’20 van vorige eeuw, over de eerste plastieken emmer in 1953 tot de online verkoop vandaag.

100 jaar bakinnovatie: daar hoort u ook bij.

We willen deze rijke geschiedenis onderbrengen in een museum om deze te delen met komende generaties. Om hierin te slagen, beste klant, hopen we op uw hulp. We zijn namelijk op zoek naar Puratos documenten, communicatie- en/of promotiemateriaal verdeeld in de periode tussen 1919 en 1985. Misschien hebt u nog wel iets liggen of kent u iemand die nog in het bezit is van Puratos artikelen?

Neem deel aan onze zoektocht en maak kans op een prijs:

 

  • Het oudste artikel wint: 1.000€
  • Het tweede oudste: 750€
  • Het derde oudste: 500€
  • Loting (van alle ingezonden objecten): 3 winnaars van elk 250€

Zie wedstrijdreglement >

100 jaar Puratos

Praktische informatie

Neem contact op met uw vertegenwoordiger, bel ons op het nummer 02/481.47.16 of stuur ons een e-mail en wij halen de voorwerpen bij u op. Tijdens de trefdagen op de “Broodway Beurs” in Kortrijk, zal begin oktober 2018 de loting plaatsvinden op de Puratos stand.