Smurfenbrood

Smurfenbrood-nl

  • Ingrediënten
  • 500 g Easy Smurf 50%
  • 500 g bloem
  • 580 à 600 g water
  • 20 g gist

Werkwijze

Kneedtijd (spiraal): 5 min. in 1ste versnelling + 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur: 25°C
Massarijs: 10 min.
Afwegen: 720 g
Bolrijs: 10 min.
Opmaak: Langmaken en in vormen van 920 g plaatsen.
Eindrijs: 75 min., 28°C, 80% R.V.
Decoratie voor het bakken: doreren en 5 keer insnijden over de lengte.
Oventemperatuur: inovenen op 240°C en onmiddellijk laten zakken naar 220°C.
Baktijd: 35 min. met stoomtoevoeging en de laatste 5 min. de sleutel openen.


Gerelateerde producten

Gerelateerde producten