Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Patisserie

Puratos-ingrediënten

Welk type ingrediënten hebt u nodig?

Margarines en Mimetic

Margarines en Mimetic

Margarines en vetten zijn een cruciaal ingrediënt, en zorgen voor een mooie laminatie van viennoiserie en bladerdeeg.

Cake & biscuitmixen

Cake & biscuit mixen

Met onze cake- en biscuitmixen creëert u een eindeloze variëteit aan producten, op een snelle, eenvoudige en kostenefficiënte manier.

Mixen voor patisseriecrème

Mixen voor patisseriecrèmes

Dankzij deze mixen maken bakkers en patissiers een heerlijke, veelzijdige patisseriecrème.

Mixen voor fijne patisserie

Mixes voor fijne patisserie

Het assortiment mixen voor fijne patisserie biedt u hoogkwalitatieve ingrediënten, exclusieve smaken en gegarandeerde versheid.

Mixen voor bavarois en mousses

Mixen voor bavarois en mousses

Met onze mixen voor bavarois en mousses creëert u heerlijke en gesofisticeerde desserts, in alle vormen en groottes.

Geconcentreerde fruitpasta's

Geconcentreerde fruitpasta's

Onze geconcentreerde fruitpasta's geven een fris smaken- en kleurenboeket aan al uw bereidingen.

Afdekgelei & spiegels

Afdekgelei & spiegels

Afdekgeleiën en spiegels beschermen uw fruit op een efficiënte wijze en verlengen de vershouding. Ze bieden ook een onweerstaanbare glans.

Vullingen

Vullingen

Ontdek onze vullingen, afgestemd op uw producten en productieproces.

Glazuren, fondants & ganaches

Glazuren & Ganaches

Geen cupcake, donut of brownie is compleet zonder een glazuur of een ganache.

Opklopbare plantaardige bereiding

Opklopbare plantaardige bereiding

De opklopbare plantaardige bereidingen van Puratos maken het verschil op smaak en stabiliteit.

Inspiratie

Op zoek naar een recept?